Γνωρίστε μας arrow Υπηρεσίες
20.01.18
 
 
Υπηρεσίες Εκτύπωση E-mail

      Οι υπηρεσίες που μπορεί και προσφέρει η Compulogic Hellas χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες:

      Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι καταχωρήσεις που φιλοξενούνται και προβάλλονται μέσω των διακομιστών (web servers):  www.compulogic.gr 

      Το μεγάλο αυτό διεθνές "Ηλεκτρονικό Εμπορικό Κέντρο" λειτουργεί ως πόλος έλξης για χιλιάδες ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και ιδιώτες.

      Στην περίπτωση όπου ο προβαλλόμενος δεν έχει δική του σύνδεση στο Internet μέσω κάποιου παροχέα (ISP π.χ. Otenet κλπ.), οπότε ούτε και δικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), τότε η Compulogic Hellas του παρέχει μια ταχυδρομική θυρίδα (π.χ. yourcompany@compulogic.gr) και έτσι τα μηνύματα που λαμβάνονται, αποστέλλονται πλέον μέσω Φαξ από την εταιρεία μας, με μία μικρή ετήσια επιβάρυνση.

     Η δεύτερη κατηγορία, γνωστή και ώς (virtual web hosting) φιλοξενεί πελάτες οι οποίοι επιθυμούν να έχουν την δική τους ηλεκτρονική διεύθυνση, όπως π.χ. www.yourcompany.com, διατηρώντας έτσι την εταιρική τους ταυτότητα.

     Στην περίπτωση αυτή, οι ιστοσελίδες που δημιουργεί η Compulogic Hellas προβάλλονται μέσω της συγκεκριμένης διεύθυνσης που έχει επιλέξει ο πελάτης. Η επιλογή της ονομασίας προυποθέτει να μην χρησιμοποιείται ήδη από κάποια άλλη ενότητα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει πρώτα να γίνει μια έρευνα και εάν η ονομασία δεν είναι δεσμευμένη, τότε πρέπει αμέσως να δεσμευθεί από τον ενδιαφερόμενο. Καί στις δύο περιπτώσεις, οι καταχωρήσεις "δηλώνονται" στα κυριότερα* ευρετήρια και μηχανές αναζήτησης του Internet.

 
 
Top!
Top!