Γνωρίστε μας arrow Πληροφορίες
17.01.18
 
 
Πληροφορίες Εκτύπωση E-mail

         Η Compulogic Hellas δραστηριοποιείται στον χώρο της προβολής και προώθησης προιόντων και  υπηρεσιών στο Internet. Τα ιδρυτικά της στελέχη συμπυκνώνουν μια μεγάλη εμπειρία  στον χώρο αυτό, καθώς και στο χώρο της  πληροφορικής και της τεχνολογίας γενικότερα.

         Η πολυετής εμπειρία στελεχών της αποτελεί εγγύηση για τις πρωτοποριακές τεχνολογικά και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στις Ελληνικές εταιρίες, στον Ελληνα επιχειρηματία και γενικότερα στην Ελληνική πολιτεία.

         Η Compulogic Hellas έχει δημιουργήσει πολλές καταχωρήσεις με μεγάλη επιτυχία και αναλαμβάνει την εκτέλεση και αξιοποίηση μιας ‘επιθετικής’ και ταυτόχρονα εντυπωσιακής στρατηγικής έτσι ώστε η παρουσία σας στο Internet να είναι λειτουργική και επικερδής στο μέγιστο.

         Ο στόχος της Compulogic Hellas είναι να βοηθήσει δυναμικές Ελληνικές επιχειρήσεις να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους εμβέλεια αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία των διεθνών δικτύων που σήμερα πλέον είναι και τεχνικά εφικτή και οικονομικά προσιτή ακόμη και για την μικρότερη επιχείρηση.

 
 
Top!
Top!