Γνωρίστε μας arrow Συνεργασίες
17.01.18
 
 
Συνεργασίες Εκτύπωση E-mail

Ευρύ Φάσμα Τεχνολογιών
Η CompuLogic Hellas, πιστή στην αρχή της να ανταποκρίνεται με σεβασμό στις απαιτήσεις των πελατών της, προσφέροντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις, παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις έτσι ώστε να γνωρίζει τα νέα προϊόντα στον χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Στόχος της είναι να υιοθετεί και να προσφέρει σύγχρονες και καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και διαδικτυακές εφαρμογές, υπό το πρίσμα πάντοτε της μέγιστης τεχνογνωσίας και αξιοπιστίας.

Η εταιρεία μας υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών και εργαλείων ανάπτυξης εφαρμογών. Η εκάστοτε επιλογή τεχνολογιών ανάπτυξης έργου βασίζεται στις ανάγκες λειτουργικότητας που ορίζονται από την ανάλυση απαιτήσεων του πελάτη, το μέγεθος του έργου, των standards που θα εφαρμοστούν, του υπάρχουσας υποδομής του πελάτη και του χρόνου υλοποίησης. 

Στρατηγικές Συνεργασίες
Για την καλύτερη επίτευξη των στόχων της, έχει προβεί σε στρατηγικές συνεργασίες με τους κύριους πρωταγωνιστές του χώρου της πληροφορικής. Ως αποτέλεσμα αυτών των συνεργασιών, η CompuLogic Hellas είναι σε θέση να αξιολογεί τις ανάγκες του κάθε έργου, να καθορίζει τις ειδικές απαιτήσεις του και να επιλέγει και να προτείνει την λύση που ταιριάζει στον κάθε πελάτη μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. 

 
 
Top!
Top!