Γνωρίστε μας arrow OPTOrama - Διαχείρηση Οπτικού Καταστήματος arrow Ηλεκτρονική Διαχείριση Αρχείων Ιχνηλασιμότητας
17.01.18
 
 
Ηλεκτρονική Διαχείριση Αρχείων Ιχνηλασιμότητας Εκτύπωση E-mail
  • ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ διατήρησης αρχείων των προϊόντων που χρειάζονται να διατηρούνται αρχεία κινήσεων και παραδόσεως στους πελάτες. Για όσα επιχειρήσεις αρχίζουν ή θα αποκτήσουν στο μέλλον την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO σύμφωνα με την υπουργική απόφαση ΔΥ8δ/Γποικ./1348/7.01.04 (πρώην Ε833) είναι η μοναδική εφαρμογή που τηρεί πελατολόγιο, αποθήκη, ανάλυση κοστολογίων και διαχείριση του συστήματος ποιότητας.
  • Η Compulogic Hellas παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις διοικητικές ανάγκες του οπτικού κλάδου και προλαμβάνοντας τις δύσκολες και χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.
  • Ενημερωτικά σας πληροφορούμε ότι η προσωρινή τακτοποίηση της ιδιόχειρης βεβαίωσης CE είναι μόνο προσωρινή διότι είναι παράνομη σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Αυτό γιατί καμία επιχείρηση που δεν είναι πιστοποιημένη από επίσημο φορέα πιστοποίησης δεν μπορεί να πιστοποιεί για την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει. Αυτός είναι ο λόγος που η Compulogic Hellas πρόβλεψε και αυτήν την καθημερινή εργασία του οπτικού και των συνεργατών του.

Γνωρίζοντας το υψηλό κόστος συντήρησης ενός καταστήματος, το OPTOrama Plus Market έρχεται σε τιμή προσιτή ακόμη και για ένα μικρό κατάστημα.

Με μία έξυπνη και οικονομική κίνηση αναβαθμίζεται το κατάστημά σας, εκσυγχρονίζοντάς το με την τελευταία λέξη της επαγγελματικής μηχανοργάνωσης.

 
 
Top!
Top!