Γνωρίστε μας arrow Αυτόματη Διαχείριση Περιεχομένου arrow Παραδείγματα
17.01.18
 
 
Παραδείγματα Εκτύπωση E-mail

Η Αυτόματη Διαχείριση Περιεχομένου CMS είναι μια εφαρμογή η οποία όταν εγκατασταθεί στο site σας, θα σας δώσει την δυνατότητα να διαχειρίζεστε από όλες τις πλευρές τη λειτουργικότητα του.

Διαχείριση Περιεχομένου

Μπορείτε να διαχειριστείτε οι ίδιοι το περιεχόμενο (κείμενο, εικόνες), χωρίς να είναι απαραίτητη η βοήθεια από ειδικούς κάθε φορά που θα χρειαστεί κάποια αλλαγή στο περιεχόμενο των ιστοσελίδων σας.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να πληροφορήσετε τους πελάτες σας σχετικά με τα τελευταία νέα της εταιρείας σας. Αυτός είναι και ο λόγος ουσιαστικά που επιλέξατε να δημιουργήσετε το δικό σας web site: για να ενημερώνετε γρήγορα και με χαμηλό κόστος τους πελάτες σας σχετικά με την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Μια τυπική λύση θα ήταν να στείλετε ένα e-mail ή fax στην εταιρεία που σχεδίασε το site σας, όπου θα τους ενημερώνατε για το καινούριο περιεχόμενο και που θα πρέπει να τοποθετηθεί. Υποθέτοντας ότι το νέο περιεχόμενο θα ταιριάζει στο σχεδιασμό του web site (δυστυχώς δεν συμβαίνει πάντα αυτό), θα έχετε τα τελευταία νέα στο site σας μέσα σε λίγες μέρες και τιμολόγιο του έργου λίγες μέρες αργότερα. Αν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, τότε όλα είναι καλά. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι, ένα επιπλέον e-mail ή fax πρέπει να σταλθεί στους προγραμματιστές για να τακτοποιήσουν το θέμα.

Κάποια στιγμή βέβαια θα έχετε τα τελευταία νέα δημοσιευμένα στο site σας, αλλά πόση ενέργεια και κόστος θα έχει σπαταληθεί; Η εμπειρία μας δείχνει ότι σπάνια αξίζει τον κόπο.

Η Αυτόματη Διαχείριση Περιεχομένου CMS μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε σχετικά με την ανανέωση του site σας. Ένα απλό login και κωδικός θα σας δώσει πρόσβαση στο site σας, από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο, μέσω του browser. Από εκεί μπορείτε να προσθέσετε ή να διαμορφώσετε το περιεχόμενο οποιασδήποτε σελίδας στο site σας ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Η πρόσθεση μιας νέας είδησης είναι τόσο απλή όσο και η πλοήγηση στην επιλογή των νέων, κάνοντας click στην πρόσθεση, βάζοντας το περιεχόμενο και κάνοντας αποθήκευση. Οι νέες ειδήσεις δημοσιεύονται στην κατηγορία με τα νέα. Η επιπρόσθετη είδηση εμφανίζεται αυτόματα στην αρχική σελίδα (στο επάνω μέρος των άλλων ειδήσεων, εφόσον η Αυτόματη Διαχείριση Περιεχομένου CMS παρουσιάζει αυτόματα τις νέες ειδήσεις σε σειρά σύμφωνα με την πιο πρόσφατη).

Μπορείτε να εμπλουτίσετε το κείμενο με εικόνες, χρησιμοποιώντας τις σχετικές λειτουργίες της Αυτόματης Διαχείρισης Περιεχομένου CMT, οι οποίες αυτοματοποιούν την εργασία και την απλοποιούν για τους απλούς χρήστες.

Ένα τυπικό εκπαιδευτικό session Αυτόματης Διαχείρισης Περιεχομένου CMS σε απλούς χρήστες διαρκεί 30 λεπτά με μία ώρα.

Διαχείριση Δεδομένων

Η Αυτόματη Διαχείριση Περιεχομένου CMS σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας. Ας υποθέσουμε ότι οι τιμές σας ανανεώνονται συνεχώς λόγω της μεταβολής της τιμής του δολαρίου. Στην πραγματικότητα δεν επιθυμούσατε ποτέ να δημοσιοποιήσετε τις τιμές σας στο web site κυρίως λόγω αυτών των ανανεώσεων, παρόλο που εσωτερικά διατηρείτε ένα σωστά ενημερωμένο αρχείο στο Excel. Η Αυτόματη Διαχείριση Περιεχομένου CMS θα παρέμβει και θα σας δώσει άμεση λύση. Κάθε φορά που αλλάζετε το αρχείο σας με τις τιμές στο Excel, το αντιγράφετε και το προσθέτετε άμεσα στην Αυτόματη Διαχείριση Περιεχομένου CMS και αυτόματα δημοσιεύεται στο site.

Σαν εναλλακτική λύση μπορείτε να ζητήσετε από την Compulogic Hellas να διατηρεί τις τιμές σας σε βάση δεδομένων και να σας παρέχει όλες τις επιλογές που χρειάζεστε για την αναζήτηση, πρόσθεση και διαμόρφωση των αρχείων με τις τιμές και τα προϊόντα. Όλες οι αλλαγές θα γίνονται αυτόματα και θα παρουσιάζονται στο web site σας.

Δημιουργία Entry Forms

Τα entry forms όπως η επικοινωνία με τον πελάτη ή οι φόρμες από feedback μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν με την Αυτόματη Διαχείριση Περιεχομένου CMS. Απλά εισάγετε το λογισμικό διαχείρισης του site σας μέσω του browser, καθορίστε τα πεδία που θέλετε να εμφανίζονται στην φόρμα, διευκρινίστε εάν και σε ποιόν θα στέλνονται e-mail μόλις συμπληρωθεί η φόρμα και η φόρμα σας είναι έτοιμη.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια φόρμα επικοινωνίας, η οποία μόλις συμπληρωθεί και κατατεθεί, η Αυτόματη Διαχείριση Περιεχομένου CMS θα σας στέλνει αυτόματα με e-mail τις λεπτομέρειες που συμπλήρωσε ο επισκέπτης και ταυτόχρονα θα στέλνει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο άτομο που συμπλήρωσε την φόρμα.

 
 
Top!
Top!