Γνωρίστε μας arrow Αυτόματη Διαχείριση Περιεχομένου arrow Είδη εφαρμογών
17.01.18
 
 
Είδη εφαρμογών Εκτύπωση E-mail

Μεγάλες επιχειρησιακές σελίδες

Στην πιο απλή του μορφή η Αυτόματη Διαχείριση Περιεχομένου CMS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη και διατήρηση μεγάλου περιεχομένου εταιρικών ιστοσελίδων. Οι επιχειρήσεις οι οποίες βλέπουν το Internet σαν ένα άμεσο κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες τους, κερδίζουν από την ταχύτητα και ευκολία που παρέχει η Αυτόματη Διαχείριση Περιεχομένου CMS όσον αφορά την ανανέωση του περιεχομένου της σελίδας.

Πύλες (Portals)

Χωρίς αμφιβολία, τα sites που βασίζονται στην συνεχή ανανέωση του περιεχομένου για να προσελκύσουν περισσότερα hits, επωφελούνται άμεσα από τις δυνατότητες της Αυτόματης Διαχείρισης Περιεχομένου CMS, τόσο στη διαχείριση του περιεχομένου όσο και στη διαχείριση της βάσης των δεδομένων.

Content Syndication

Το content syndication θεωρείται στις μέρες μας μια από τις πιο κερδοφόρες μορφές στο Internet. Η διανομή του περιεχομένου σε μορφές όπως WAP και XML, επιτυγχάνεται με ελάχιστη τεχνική προσπάθεια με τη χρήση της Αυτόματης Διαχείρισης Περιεχομένου CMS.

Intranet Applications

Οποιασδήποτε μορφής εφαρμογή web μπορεί να αναπτυχθεί σε χρόνο ρεκόρ, καθώς ο προγραμματιστής επικεντρώνεται στην λειτουργικότητα της εφαρμογής και όχι σε χρονοβόρες επαναλαμβανόμενες δουλειές ρουτίνας.

Βάσεις Γνώσεων

Η Αυτόματη Διαχείριση Περιεχομένου CMS είναι ιδανικό για περιβάλλον Intranet, όπου η εταιρεία μπορεί να χτίσει την δική της εσωτερική βάση γνώσεων μέσα σε λίγες μόνο ώρες

 
 
Top!
Top!